''İLHAM VERİCİ YAŞAM YOLCULUKLARI ETWINNING PROJEMİZ BAŞLADI'' ''OUR INSPIRING LIFE JOURNEYS ETWINNING PROJECT HAS STARTED''

OUR INSPIRING LIFE JOURNEYS ETWINNING PROJECT HAS STARTED

Our school's History teacher, Seniha Özcan, started the Inspiring Life Journeys project within the scope of ETwining. Our project was established in partnership with Türkiye, Albania and Romania. 7 students from our school participated in the project.

It is common for young people today to not have life goals; Living a goalless life brings with it negativities such as unhappiness, failure, and lack of self-confidence. Studies on existence and the meaning of life are of great importance in overcoming these negative emotions. With this project, it was aimed for students to be inspired by exemplary personalities by considering successful personalities both in the past and today.

Our students prepared our billboard to disseminate our project.

İLHAM VERİCİ YAŞAM YOLCULUKLARI ETWINNING PROJEMİZ BAŞLADI

Okulumuz Tarih öğretmeni Seniha ÖZCAN, ETwining kapsamında İlham Veren Hayat Yolculukları projesini başlattı. Projemiz Türkiye, Arnavutluk ve Romanya ortaklığıyla kuruldu. Projeye okulumuzdan 7 öğrenci katıldı.

Günümüzde gençlerin yaşam hedeflerine sahip olmaması yaygındır; Hedefsiz bir yaşam sürmek mutsuzluk, başarısızlık, özgüven eksikliği gibi olumsuzlukları da beraberinde getirir. Bu olumsuz duyguların aşılmasında varoluş ve yaşamın anlamı üzerine yapılan çalışmalar büyük önem taşımaktadır. Bu projeyle öğrencilerin hem geçmişteki hem de günümüzdeki başarılı kişilikleri göz önünde bulundurarak örnek kişiliklerden ilham almaları amaçlandı.

Öğrencilerimiz projemizi yaygınlaştırmak için panomuzu hazırladılar.

29.12.2023 53

29-12-202329-12-202329-12-202329-12-2023